Iskoláknak

Kirándulás, erdei tábor, vándortábor……….

Tisztelt Tanárok, Tanítók, kedves Gyerekek!

Szállásunkon már több osztály megfordult, volt erdei iskola, nyári tábor!

 

Télen, nyáron……….

Ajtónk egész évben nyitva áll. Kérés esetén a programok megszervezésében is segítünk, vagy átvállaljuk azt!

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe bujáki szálláshelyünket, ahol akár egy-két napos, akár egy hetes tartalmas időtöltésre, kikapcsolódásra van lehetőség.

Ha valami egyedit szeretnétek, nem a megszokott kirándulásokat, látnivalókat, a „tömeges” erdei iskolákat, hanem inkább kipróbálnátok fizikai határaitokat egy-egy hosszabb gyalogtúrán, vagy igazi csapattá szeretnétek kovácsolódni: itt a lehetőség!

Buják egy kicsiny zsákfalu, ahol a régmúlt palóc építészeti stílusú lakóépületei gyöngyszemekként ékelődnek be a közelmúltban épített modernebb lakóházak sorai közé.

A környék látnivalói néhány órás sétával, vagy hosszabb kirándulásokkal érhetők el.  Térképek a szálláshelyen is hozzáférhetők. A túrára vigyétek magatokkal, de a program után kérjük, hozzátok vissza, hogy későbbi vendégeink is használni tudják! Ezek a térképek remekül használhatók például egy tájékozódási gyalogos-, vagy futóverseny megszervezésekor is.

 

Mindenkép érdemes a programokba beiktatni Glatz Oszkár festőművész állandó kiállításának megtekintését.

A szállás udvarán, tollaslabda-, pin-pong, vagy akár sorversenyeket rendezhettek. Rossz idő esetén megoldható, hogy ezeket az iskola tornatermébe bonyolítsátok le. Focizásra a település focipályáját tudjuk ajánlani. A fedett pergola alatt akár tánc-, vagy rajzversenyeket is szervezhettek. Ne felejtsük el azt sem, hogy milyen varázslatos dolog – jó idő esetén- a szabadban étkezni

Felső tagozatos-, vagy idősebb vendégeink maguk készíthetik el ételeiket, akár a búbos- kemencében történő sütögetés fortélyait is elsajátíthatjátok. (néhány egyszerű receptet a szálláson kinyomtatva is megtaláltok.)

Az étkezést -előzetes egyeztetést követően- megszervezzük. Szükség esetén egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni (glutén mentes, hús mentes…) Az esti tábortűz, szalonnasütés, vagy akár bográcsozás koronázhatja meg a programokat.

Hívjatok bizalommal, vagy írjatok e-mail címünkre!

Várunk Benneteket szeretettel!